Webbdesign

 

Hemsidor med fokus på business

Målet med en hemsida är att konvertera besökaren till kunder.
Vi skapar attraktiva hemsidor som både besökaren och Google gillar.

En hemsida skall synas och generera affärer

Vad spelar en snygg hemsida för roll om ingen hittar till den och den inte genererar affärer för ditt företag?

Jag kombinerar användarvänlighet med sökmotoroptimering och copywriting för att få mina kunders hemsidor att i slutändan generera mer business.

Ge besökaren det dom vill ha

Vad förväntar sig användaren när den landar på din hemsida? Visar du dem det på ett lättöverskådligt sätt?

Att ha ett tydligt innehåll med bra struktur gör det enkelt för en besökare att hitta det dom söker och skapar en bra upplevelse på din sida.

Led dina besökare genom din säljtratt

Har du tänkt på hur du skall ta besökaren från att vara just en besökare till att bli kund hos dig? Hur kan du leda besökaren till att ta rätt steg för att till slut bli kund hos dig?

Jag hjälper dig att förstå kundens beteende och hur du skall leda kunden rätt.

Få Google att förstå det du vill förmedla

Det är inte helt självklart att Google förstår ditt innehåll till fullo. Google är ett dataprogram som läser din sidas innehåll efter en uppsättning regler. När Google förstår din hemsida bra så kommer du att belönas med relevant trafik till din sida.

Jag vet vad Google behöver och vad Google prioriterar och jag implementerar rätt struktur från början. Det ger dig en konkurrensfördel.

Lättskött hemsida med WordPress

En hemsida som är svår att hålla uppdaterad med ny information kommer inte att bli uppdaterad och kommer snart att tappa sitt värde.

Jag använder WordPress som plattform då den är lätt att uppdatera med nya inlägg och samtidigt har den mycket stora möjligheter att byggas ut med nya funktioner. WordPress är det mest använda CMS-systemet i världen. Det ger trygghet för dig att utvecklas med på lång sikt.

Processen

Varje kund är unik och alla har olika förutsättningar och önskemål. För att säkerställa att du får det du är ute efter och att inget viktigt missas, så är det viktigt med en beprövad process. Jag dokumenterar allt och arbetar efter checklistor för att inte missa viktiga komponenter.

N

Uppstart

Vi börjar våra projekt med att titta på vilka önskemål och krav ni har. Här ser vi till att vi har förstått varandra och vi har en klar bild av vad som skall göras.

Steg 1
N

Planering

Efter vårt inledande möte tar vi fram en plan, sätter milstolpar och prioriteringar. Nu har vi en strategisk plan som är i linje med din vision.

Steg 2
N

Utförande

Den färdiga designen arbetas fram och du kan se din hemsida tar form. Vi håller kontakt under hela arbetet och arbetar tills du är nöjd.

Steg 3
N

Leverans

När du är helt nöjd med hemsidan är det dags för leverans utefter de önskemål du valt initialt.

Vi vet att ibland kommer man på småsaker efteråt. Här kan du vara lugn, vi ger dig support och stöd de närmaste månaderna efter lanseringen.

Steg 4

Referenser

Exoskelett.se

Exoskelett.se

AJM Robotics är ett nystartat företag som specialiserar sig på exoskelett för yrkesfolk. Exoskelettet MATE XT är ett kroppsburet ergonomiskt exoskelett designat för att underlätta och avlasta vid arbete som innebär statisk belastning på armar och axlar.

Vattenfilterkannor.se

Vattenfilterkannor.se

Vattenfilterkannor.se från företaget Evohealth är enda Svenska återförsäljaren av vattenfilterkannan Zerowater. Här fick jag äran att både bygga ehandelsplattformen samt sökoptimering. Sidan rankar idag #1 på vattenfilterkannor.

Halipellets.se

Halipellets.se

Hali AB önskade en ny hemsida för deras nya produkt, värmepellets. Här fick jag även göra grundläggande SEO för synlighet i Gävleborgs större orter.

Priserva.se

Priserva.se

Priserva AB ville förnya sin hemsida för att bättre spegla sin verksamhets produkter och tjänster. Tillsammans med min samarbetspartner Melavi Info arbetade vi fram en ny hemsida med säljande texter.

Morsepreservation.com

Morsepreservation.com

Morse Preservation Inc. är ett Svenskt-Amerikanskt företag med rötterna i Texas som ville ha en ny hemsida.

Morse Preservation tillverkar biobränsle i form av flis för export till Europa.

Kontakta mig

Kontakta mig med ditt hemsidesprojekt så hjälper jag dig att få en professionell, seo-anpassad hemsida.

Denna sajt är skyddad av Google reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och villkor gäller.

Vi tjänar hela Sverige men har högre digital närvaro på dessa orter

SundsvallHudiksvallGävleUppsalaStockholm