AI & Automation

 

Automatisera med AI

Låt AI sköta kundmottagning när du inte har tid. Automatisera tidsödande arbetsuppgifter.

Automatisera tråkiga och tidskrävande uppgifter med AI

AI och automation har kommit in i våra liv med stormsteg. AIns förmåga att förstå och svara på mänskligt sätt har gjort det möjligt att automatisera många saker som tidigare inte var möjligt, iallafall inte för gemene man. Vi kan idag hjälpa dig att implementera allt från en autonom chattbot till hemsidan till avancerade automationer som interagerar med flera olika system.

Våra AI-tjänster

Chattbot

Autonoma chattbotar

Enklare chattbotar för hemsidan som tränas på hemsidans innehåll och annan företagsdata och kan agera som kundsupport som är tillgänglig 24/7. Dessa chattbotar är helt autonoma och baserade på ChatGPT. De kan inte samla kunddata eller kommunicera med andra system.

Chat Bot

Regelbaserade chattbotar

Regelbaserade chattbotar till hemsidan som arbetar efter ett bestämt flöde där användaren lätt kan klicka sig fram till den information som denne söker. Dessa chatbotar kan kopplas ihop externa system som med t.ex. ett CRM system.

Hybridbot

Hybridchattbotar

Hybrid-botar är i stort sett byggda som regelbaserade chattbotar men med en AI-komponent. Dessa chattbotar kan byggas mycket avancerade för att klara av en lång rad funktioner. De har möjlighet att prata med externa system och kan följa logiska regler samtidigt som den kan vara flexibel och svara på ett naturligt sätt.

Multichannel chatbot

Multi-channel chattbotar

Multi-channel botar är chattbotar som kan agera på flera olika plattformar som t.ex. Facebook, Instagram, Google My Business, Whatsapp, Telegram, SMS, email etc. Dessa kan t.ex. svara på meddelanden eller kommentarer på Facebook för att sedan fortsätta konversationen på t.ex. SMS eller mail.

Automation

Forutom att fungera som chattbotar kan ChatGPT och andra avancerade språkmodeller utföra andra komplicerade uppgifter såsom att uföra analyser, skapa rapporter, extrahera uppgifter och mycket mer.

Språkmodeller är bra på att hantera text och data, men kan även tolka bildmaterial. När AI kopplas ihop med andra system kan man skapa automatiska flöden som kan utföra mycket komplicerade uppgifter.

Har du en flaskhals i ditt företag som tar onödig tid och energi från annat arbete, kontakta oss så kanske vi kan arbeta fram ett automatiserat flöde.

Kontakta mig

Kontakta mig med ditt marknadsföringsbehov så hjälper jag dig att lyckas.

Du är naturligtvis välkommen att höra av dig med andra frågor också.

Vi tjänar hela Sverige men har högre digital närvaro på dessa orter

SundsvallHudiksvallGävleUppsalaStockholm